Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : .
WEB https://usakaksemsettiniho.meb.k12.tr
Adres : Elmalıdere mh. 1.Tunç sok. No5 Merkez/UŞAK
VİZYON : Din, bilim, tarih, kültür ve sanat yönleri gelişmiş, insanlığın ve insan haklarının temel değerlerini benimsemiş, sorumluluk bilinci yüksek, milli ve manevi değerlerine düşkün, örnek alınacak bireylerin yetişmesine ortam sağlamak.
MİSYON : Milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişen eğitim metotları ve yaklaşımları ışığında: her açıdan sağlıklı toplum için çalışan, mesleki kazanımları benimsemiş, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi olan nitelikli bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : SABAH:08:40-12:00 ÖĞLE ARASI:12:00-13:00 ÖĞLE:13:00-15:30
Yabancı Dil : İngilizce - Arapça
Isınma : DOGALGAZ
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZ İL MERKEZİNDE OLDUĞUNDAN ULAŞIM OLDUKÇA KOLAYDIR.BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR. AYRICA KİŞİSEL ARAÇ İLE ULAŞIM ÇOK KOLAYDIR
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İL MERKEZİNDE OLUP YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDEDİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Var